Снимка: БулфотоНовият председател на Народното събрание Ива Митева от Има

...
Снимка: БулфотоНовият председател на Народното събрание Ива Митева от Има
Коментари Харесай

Новият председател на НС: Ще внесем проект Великденската ваканция на депутатите да бъде отменена

Снимка: Булфото

Новият ръководител на Народното събрание Ива Митева от " Има подобен Народ " разгласи пред публицисти, че " ще внесем план Великденската почивка на депутатите да бъде анулирана ".

Тя отговори и на въпрос дали има консенсус за промени в Изборния кодекс измежду парламентарните групи.

" Това към момента най-малко аз не съм го коментирала. Ние през днешния ден имаме желание да внесем законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Надявам се да съберем поддръжка по доста от пунктовете в законопроекта.

Те касаят региони в чужбина, пощенското гласоподаване, отварянето на гласуването на българите в чужбина ", изясни Ива Митева.

" Съжалявам за терзанието ми и объркването ми, само че аз съм в действителност нова от тази страна на процеса ", сподели Митева и добави, че когато си специалист нещата са доста по-различни и в този момент, когато си от другата страна - напрежението в действителност е доста високо.

По думите й, още сутринта е рапоредила да й се приготви писмо за цялостна гласност и бистрота за работата на Народното събрание и ще го подпише.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР