Снимка: БулфотоНиколай Хаджигенов от Изправи се! Мутри вън! коментира вчерашните

...
Снимка: БулфотоНиколай Хаджигенов от Изправи се! Мутри вън! коментира вчерашните
Коментари Харесай

Хаджигенов: Парламентът е жив и вече не е канцеларски печат на Борисов

Снимка: Булфото

Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! " разяснява вчерашните съвещания при президента Румен Радев.

Политическите сили би трябвало да се научат да работят в композиция с другите, както и в сложни условия ", съобщи в " Денят стартира " той.

По думите му като най-малка мощ в Народното събрание са дали самодейността за започване на неофициални политически диалози с всички опозиционни партии. Не са говорили към момента с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Хаджигенов сподели, че реалистично държавно управление на малцинството може да работи, към провеждането на избрани политики - смяна в Изборния кодекс, анулация на дискриминационни и противоконституционни правила, правосъдна промяна.

Според Хаджигенов единодушието по тези тематики е съвсем 100% при извършените диалози. Заяви, че Народното събрание е жив и " към този момент не е писалищен щемпел на Борисов ". Коментира, че не чака водачът на ГЕРБ да се появи в пленарната зала на следващия ден.

Николай Хаджигенов сподели още, че най-малко година е нужна, с цел да бъдат направени желаните от тях промени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР