Снимка: БулфотоНиколай Бареков изригна срещу Слави на личната си страница

...
Снимка: БулфотоНиколай Бареков изригна срещу Слави на личната си страница
Коментари Харесай

Бареков изригна срещу Слави: Защо напада Радев, а мълчи за основния виновник за гаврата с референдума Борисов!

Снимка: Булфото

Николай Бареков изригна против Слави на персоналната си страница във фейсбук. Евродепутатът упрекна шоуменът, че погрешно е нападнал Румен Радев за неуспеха на гласуването за референдум, а в това време е мълчал да Бойко Борисов, който бил главния провинен за гаврата с референдума.

Ето какво съобщи Бареков:

„ Слави атакува президента Радев за неналичието на ангажимент на Народното събрание по гласуването на референдума. Какво общо има Радев с Народното събрание? Нищо. Той е друга власт, друга институция. А за какво Слави мълчи за Борисов, който на процедура държи Народното събрание с чинно болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи и подлогите му? Напада Радев, мълчи за главния провинен за гаврата с референдума Борисов. Каква е логиката на тези нелогични дейности на шоумена и предстоящ политик? Само една: Слави атакува Радев без мотив, тъй като обслужва интереса на Борисов. Радев е съществена опасност и единствен самостоятелен политик от Борисов и с това плаши втория. Да не приказваме, че се приказва, че Борисов се е прицелил в поста на президента и цели да го обезврежда. Жалко, само че е реалност, че Слави е следващият, който влиза в политиката, с цел да обслужва статуквото и неговото проявяване Борисов и ГЕРБ. Аз бях единствения друг и видяхте каква орис сполетя мен и моята партия, изцяло разрушена и обругана от Борисов и рекетьорската му държавна машина във всичките й разновидности. Наистина е тъпо, тъй като се получава един затворен кръг и всяко ново начало или бива унищожено или се трансформира в обслужващ личен състав на статуквото и задкулисието (реформатори, патрЕОти, Марешки, Слави и т.н).

В последна сметка излъгани са единствено гласоподавателите, които гласоподават с вяра, а живеят още по-зле след всички досегашни избори. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР