Снимка БулфотоНелепа злополука сполетяла най-малкия син на Росен Плевнелиев. Ученикът

...
Снимка БулфотоНелепа злополука сполетяла най-малкия син на Росен Плевнелиев. Ученикът
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев скочи по спешност в колата и отпраши! Синът му е

Снимка Булфото

Нелепа акцидент сполетяла най-малкия наследник на Росен Плевнелиев. Ученикът Павел наранил главата си и изплашил целия учебен колектив. Учителите в школото били принудени да потърсят контакт с родителите му, които да го приберат по неотложност, написа Пик и " Ретро ".

За случая момчето оповестява самò, пишейки следното: „ Ударих си главата в учебно заведение (с едно друго момче) и се постановяваше родителите ми да ме вземат. Мама се притесняваше и не ми разреши доста неща (като да вземем за пример да скачам и да играя на i-pad) и, несъмнено, ми стана пъклен скучно. След което се сетих да върша домино, само че у дома нямаше. И ето защо се сетих след това... “. Посланието е съпроводено от видео, в което Павел се хвали, че е измислил нова различна игра за развлечение.

Случката с удара ясно демонстрира, че сред майка му Юлиана и татко му Росен няма напрежение, стане ли дума за грижите към синовете им. Бившият държавен глава и екссъпругата му очевидно поддържат естествени връзки макар скорошния си бракоразвод и разкритието, че в живота на Плевнелиев има нова жена, а точно синоптичката Деси Банова. Страстната им любовна случка явно не е по-силна от бащинския дълг на президента милионер, който треперел за здравето на момчетата си непрекъснато. След сполетялата го покруса през лятото на 2015 година, когато най-големият му наследник Филип издъхна ненадейно в резултат на рядка сърдечна болест, Росен непрестанно бил на нокти.

Новата му обичана пък показа, че откакто прочела изявление на покрусения татко за нелепата загуба на сина му, схванала какъв брой е хуманен и добър и се влюбила още повече в него. Банова също е майка на дъщеричка, която обаче постоянно оставя на майка си, с цел да пътува с Плевнелиев по света и у нас. Децата и на двамата не се познавали между тях, само че всеки поотделно показал новия си сътрудник пред тях. Момчетата на някогашния държавен глава реагирали по-остро, поради юношеската възраст, в която навлизали. Като по-малка, щерката на синоптичката не разбирала какво тъкмо се случва с майка ѝ и татко ѝ, само че от ден на ден свиквала с грижите на баща си, който я вземал, когато Банова пътувала.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР