снимка БулфотоНе знам дали 10 дни на затваряне и строги

...
снимка БулфотоНе знам дали 10 дни на затваряне и строги
Коментари Харесай

Здравният министър: Не знам дали ще има удължаване на мерките, дали тези 10 дни стигат

снимка Булфото

Не знам дали 10 дни на затваряне и строги ограничения стигат. Не знам дали по-късно няма да има потребност от удължение на ограниченията. Моята вяра е в тези дни, в които ограниченията ще бъдат по-строги, хората да схванат смисъла им. Думата " локдаун " е нещо, което се случва в други държави. В България няма затваряне на всичко, няма вечерен час. Опитваме се даваме глътка въздух на хората. Целият свят е изправен пред тази рецесия.. Това съобщи в студиото на  " Неделята на NOVA "   здравният министър проф. Костадин Ангелов.

" Никога не съм си разрешавал да споделям нещо друго с изключение на истината. Живеем в една безпрецедентна криза, която става един път на 100 години. Няма по-силно оръжие от истината тогава, когато желаеме да бъдем спечелили. По отношение на това дали тези 10 дни ще бъдат задоволителни или не, предлагам на всички учени, математици, политици, биолози малко примирение. Нека се научим на изкуството на дребните крачки. Нека да мислим за всеки ден, за всяка една поставена маска, за всяко едно неотиване на обществено събиране. Нека да мислим всеки един от нас какво би трябвало да направи, с цел да се случи това, което целим ", прикани Ангелов.

По думите му ограниченията не се въздействат от идния избор.  " Изборите са нещо, което идва и си отива. Аз съм един от хората, които постоянно желаят да споделят извънредно тъкмо нещата. Аз съм хирург, привикнал съм на точност и акуратност в дейностите си. Не мога да вляза в интервенция, в която нямам явен проект. Единственото нещо, което можем да създадем, е да се надигнем пред вируса. За какво политика става въпрос, когато лечебните заведения стартират да се пълнят, когато споделят, че се заразяват дребни деца. Здравето на хората политика ли е? Защо приказваме за нея? ", сподели Ангелов. И съобщи, че изборите няма да бъдат отсрочени. " Те ще се проведат безвредно. Нека хората да гласоподават ", разясни здравният министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР