снимка БулфотоНе пътувайте, ако не е наложително. Ако все пак

...
снимка БулфотоНе пътувайте, ако не е наложително. Ако все пак
Коментари Харесай

АПИ: Не пътувайте, ако не се налага

снимка Булфото

Не пътувайте, в случай че не е неотложно. Ако въпреки всичко се постанова, то оборудвайте колата си добре, като за зимни условия. Очаква се обстановката в страната да стане тежка. Колегите от АПИ наблюдават непрекъснато обстановката. Това сподели вътрешният министър Христо Терзийски, който дружно с ръководителя на Агенция " Пътна инфраструктура " Георги Терзийски дадоха ексклузивен брифинг по отношение на усложняващата се пътна конюнктура у нас, съобщи.

" 200 машини обработват превантивно терените, сподели началникът на АПИ Георги Терзийски. - Обстановката се усложнява - тук-там вали дъжд, като се чака преваляванията да преминат в сняг. Единственият затворен сектор за придвижване е проходът " Петрохан ". "

На Троянския проход има ограничавания за прекосяване на МСП над 12 т.

" Всички екипи са в подготвеност за реакция, където има нужда, ще се отстраняват паднали дървета или земна маса ", изясни още вътрешният министър.

" Очакваме снеговалежи в Североизточна България, където по традиция стават снегонавявания и почистването е затруднено. Затова дано се подхващат пътувания единствено при нужда ", безапелационен е министърът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР