Снимка: БулфотоНе няма да бъда кандидатът на ИТН за председател

...
Снимка: БулфотоНе няма да бъда кандидатът на ИТН за председател
Коментари Харесай

Ива Митева: Минчев се отърва и мога само да му завиждам

Снимка: Булфото

Не няма да бъда претендентът на Има Такъв Народ за ръководител на Народното събрание. До момента, в който не се успокои ситуацията, не се седне и не се беседва с всички групи, и не се откри сплотяващата фигура. В противоположен случай, който и да бъде определен, значи трибуната всеки ден да бъде обградена и да има дюдюкания. Никой ръководител не го желае това и не знам кой сътрудник би се нагърбил с това да бъде унижаван всеки ден. Позицията ръководител на Народното събрание е нещо доста комплицирано, а не както сподели Христо Иванов - да застана там да се кипря. Аз, в случай че желаех да се кипря, щях да застана горе като заместник-председател, а виждате, че аз не се качвах по избрани аргументи. Това сподели Ива Митева от " ИТН " пред публицисти в Народното събрание.

" Г-н Минчев беше едно прелестно момче и считам, че той се отърва и мога единствено да му изпитвам завист ", сподели още Митева.

" Ако съм желала да стана парламентарен арбитър, несъмнено щях да стана. Процедурните правила се гласоподават в комисия по правни въпроси авансово и в случай че сме имали болшинство, сме могли да си го осигурим. Нито съм поставяла тематиката за процедурни правила, нито съм упорствала да бъда определена. Включително на съдружни препоръки не сме разговаряли за избора за парламентарен арбитър, безапелационна бе тя. Митева дефинира като " подмолно и неточно " изявлението на Христо Иванов по неин адрес ", сподели Митева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР