Снимка: БулфотоНе е приятно третата по големина парламентарна група да

...
Снимка: БулфотоНе е приятно третата по големина парламентарна група да
Коментари Харесай

Симеонов: Не е приятно третата по големина парламентарна група да стане четвърта, и то след ДПС

Снимка: Булфото

Не е прелестно третата по величина парламентарна група да стане четвърта и то след Движение за права и свободи. За страдание това беше неизбежно. Не мога да разясня решението на сътрудниците от " Атака ". Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти в коридорите на Народното събрание, написа novini.bg.

Минути по-рано от ПГ на " Атака "  заявиха, че всички от групата ще изоставен " Обединени патриоти ", откакто от обединението бяха изключени Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов.

" Ние изключихме от групата хората, които не идваха на работа. С другите сътрудници от „ Атака “ работихме добре ", сподели още той.

" Всеки от нас е определен, с цел да участва на съвещанията. Не се срамя да съм от петимата-шестимата останали в зала ", разяснява Сидеров.

" Не сме нарушили управническата съдружна конструкция. " Обединени патриоти " остават като група, име и съдружен сътрудник със своите особености, условия и искания ", безапелационен бе водачът на НФСБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР