снимка: БулфотоНай-добрият ни тенисист не само постигна обрат, но и

...
снимка: БулфотоНай-добрият ни тенисист не само постигна обрат, но и
Коментари Харесай

Григор с голям обрат във Виена. Победи един от най-добрите в света в момента

снимка: Булфото

Най-добрият ни тенисист освен реализира поврат, само че и взе сладостен реванш от Циципас. След изгубен първи сет българинът откри правилния път към успеха.

Григор Димитров – Стефанос Циципас 6-7(5), 6-4, 6-3

Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на шампионата от веригата ATP 500 във Виена след трагична победа в три сета над международния №5 Стефанос Циципас. Първата ни ракета загуби инфарктно първия сет, откакто загуби тайбрека с 5-0, само че по-късно сподели класата си и съумя да вземе реванш от гърка за провалянето на Ролан Гарос.

 

Срещата във Виена продължи 2.15 часа.

 

В идващия кръг Димитров ще срещне Даниел Еванс от Англия. Той се оправи с представителя на домакините Юрий Радионов след 7:5, 6:3. Срещу британеца Димитров има позитивен баланс с три триумфа в четири срещи, напомня Дневник.

Димитров съумя да излезе от тежка обстановка в мача, откакто загуби първия сет след тайбрек, в който водеше с 5:0.

 

" Въпреки първия сет продължих да имам вяра, да съм положителен. Винаги би трябвало да си квалифициран и мисля, че се концентрирах над значимите неща в мача. Надявам се да имам задоволително време да се възстановя за идващия си мач ", сподели Димитров след срещата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР