Снимка БулфотоНаш доцент направи прогноза за резултатите от предстоящите предсрочни

...
Снимка БулфотоНаш доцент направи прогноза за резултатите от предстоящите предсрочни
Коментари Харесай

Доц. Александър Христов: Резултатите от изборите на 11 юли ще са ксерокопие на тези от 4 април

Снимка Булфото

Наш доцент направи прогноза за резултатите от идните предварителни парламентарни избори.  „ Имаме уникално служебно държавно управление, хиперактивни министри и ненапълно прикрит министър председател. Това се случва за първи път в новата ни история. “ Това съобщи доцент Александър Христов от Центъра за разбори и спешни връзки.

Когато в страната се организират подобен вид интензивности, това дава убеденост на хората, че смяната е в техни ръце и те ще го употребяват, счита Христов. По БНР той оспори спекулациите „ те ще са на море “, „ те ще гледат международното “ и уточни, че самата политическа конюнктура ще предизвика хората да гласоподават.

Последните месеци съгласно доцент Христов демонстрират, че смяната е допустима. По думите му всичко, което се случва от 4 април насам, е сигнал тъкмо за това и е предпоставка за по-висока изборна интензивност.

„ Политиката ни става все по-персонифицирана. Виждаме, водят се от нафталина всякакви фигури, които са обвързани с някакво минало, техните действия се преразглеждат, влизат в политиката хора, които до този миг са били известни с радикално разнообразни неща, това се счита за опция за поява на нови хрумвания “, разяснява още Христов на старта на предизборната акция.

Резултатите от изборите на 11 юли ще бъдат като ксерокопие от тези на 4 април, акцентира Александър Христов. Вече има поръчки от разнообразни страни, че все пак съответствие на силите, надежден опит за сформиране на държавно управление ще бъде изработен, сподели още той, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР