снимка: БулфотоНаказанието лишаване от свобода“ за срок от 1 година

...
снимка: БулфотоНаказанието лишаване от свобода“ за срок от 1 година
Коментари Харесай

Една година затвор за Георги, който открадна три носии от читалище

снимка: Булфото

Наказанието „ отнемане от независимост “ за период от 1 година да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим.

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване от 1 година „ отнемане от независимост “ на 31-годишния Георги Ю., който се призна за отговорен в кражба на национални носии и детайли към тях на обща стойност 990 лева от читалището в село Злогош, община Трекляно. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, за времето от 12- 14 февруари 2020 година, посредством разрушение на бариера, крепко направена за отбрана на парцел - взломен е покривът  на читалището.

Георги Ю. е осъждан неведнъж, като последното му наказване „ отнемане от независимост “, което търпи сега в пандиза в Бобов дол, е за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Веществените доказателства - 7 национални носии, две сърмени престилки и два колана са върнати на притежателя.

Наказанието „ отнемане от независимост “ за период от 1 година да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим, дефинира районен съд - Кюстендил под председателството на арбитър Пламен Деянов в състав с двама правосъдни заседатели.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР