Снимка БулфотоНаградени са два проекта на МВР в конкурса за

...
Снимка БулфотоНаградени са два проекта на МВР в конкурса за
Коментари Харесай

Наградени са два проекта на МВР в конкурс за добри практики в държавната администрация

Снимка Булфото

Наградени са два плана на Министерство на вътрешните работи в състезанието за положителни практики в държавната администрация, който се провежда от Института по обществена администрация към Министерския съвет всяка година, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи вести.бг.

В категория " Технологични решения " на второ място е отличена Дирекция " Комуникационни и осведомителни системи " /ДКИС/ за практиката " Интегриране на системите за сигурност на Министерство на вътрешните работи посредством потребление на информацията от Интегрираната осведомителна система за сигурност (ИАСС) и Интегрираната система за ръководство на структурите с пълномощия по попречване и/или преодоляване на рецесии от друг темперамент ".

Интегрирането на системите за сигурност включва потреблението на информация от три системи, системи за видеонаблюдение на Министерство на вътрешните работи и Столична община и Географска осведомителна платформа на Министерство на вътрешните работи.

Практиката е неповторима за държавната администрация и създадена по този начин, че може да откри приложение във всички общини в страната и построените системи да обменят информация с ИАСС ", е показал шефът на ДКИС Младен Петров при приемането на премията.

В категорията " Социална отговорност ", също с втора премия, е отличен планът " Остани чист, кажи НЕ на корупцията " на Дирекция " Вътрешна сигурност ". Традиционните ни подходи са сполучливи и дават резултат за възстановяване на средата, само че не са задоволителни, нужни са новаторски способи, по тази причина през последните две-три години потърсихме интернационалния опит за надграждане на следствията с нови форми за битка с корупцията и влияние по отношение на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, е отбелязал шефът на " Вътрешна сигурност " Румен Ганев. Според него най-ефективното лекарство против корупцията е предварителната защита. Проектът е спечелил и първо място като интернационална премия сред 36 плана в Европа пред декември т.г.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР