снимка: БулфотоНад три часа отнемаше преминаването на българо-гръцката граница при

...
снимка: БулфотоНад три часа отнемаше преминаването на българо-гръцката граница при
Коментари Харесай

Oпозиционната партия СИРИЗА: Всички гранични пунктове на България с Гърция трябва да се отворят

снимка: Булфото

Над три часа отнемаше прекосяването на българо-гръцката граница при Кулата в нделя. На пункта работят 4 гишета – две за леки и две за тежкотоварни коли. 

Реакции имаше и от Гърция - опозиционната партия СИРИЗА упорства незабавно да се отворят всички гранични пунктове, предава bgonair.bg.

В особено и изключително изказване през днешния ден депутатът от опозицията Катерина Нотопулу подлага на критика държавното управление на премиера Мицотакис за " равнодушие " във връзка с готовността на граничния пункт " Промахон " да одобри туристите този сезон.

В изказването се акцентира с изострен звук, че нищо не е направено да се усилят екипите на граничния пункт " Промахон " и да се обезпечи бързо прекосяване на туристите.

 

Още преди месеци, оповестяват от централата на СИРИЗА, партията е поискала да се отворят всички гранични пунктове и да се обезпечат екипи за безвредно  преминаване на туристите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР