снимка: БулфотоНад Черноморието ще има значителна облачност и от север

...
снимка: БулфотоНад Черноморието ще има значителна облачност и от север
Коментари Харесай

До 14 градуса в понеделник. На много места ще вали

снимка: Булфото

Над Черноморието ще има забележителна облачност и от север на юг на доста места ще превали слаб дъжд.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца. По-късно денем ще стартира да се покачва.

През нощта облачността краткотрайно ще намалее до ясно време над съвсем цялата страна. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в София към 0°. Утре още в утринните часове облачността от североизток ще стартира да се усилва и денем тук-там ще превали слаб дъжд, в Североизточна България и Централния Предбалкан подправен със сняг. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, ще се усили до сдържан и с него ще проникне нова порция леден въздух. Максималните температури ще бъдат от 4°-5° в североизточните региони до 14° в крайните югозападни, за София 7°-8°.

В планините облачността от североизток също ще се усили и ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност и от север на юг на доста места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб северозападен, след обяд сдържан северен вятър. Максимални температури на въздуха: 6°-8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР