снимка: БулфотоНад Черноморието ще е облачно с валежи от сняг,

...
снимка: БулфотоНад Черноморието ще е облачно с валежи от сняг,
Коментари Харесай

Максималните температури в сряда няма да надвишават 3 градуса

снимка: Булфото

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от сняг, по южното крайбрежие - най-вече влажен

През нощта на доста места ще има снеговалежи, тук-там в Централна и Източна България ще са значителни. Първоначално в източните региони снегът ще е влажен, само че с понижението на температурите и там ще се образува снежна завивка и ще има условия за виелици и навявания. С сдържан, в източните и планинските региони и мощен северен вятър ще продължи да нахлува леден въздух. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, малко по-високи по Южното Черноморие. Утре преваляванията ще отслабнат, след обяд в множеството региони ще спрат, само че в Североизточна България ще продължи да вали сняг. Ще духа сдържан, в североизточните региони и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред минус 2° и 3°.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. След обяд снеговалежите ще отслабнат. Ще духа сдържан, по откритите елементи и мощен северен вятър. Температурите още ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към минус 6°, на 2000 метра - към минус 12°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от сняг, по южното крайбрежие - най-вече влажен. Ще духа сдържан и мощен север-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 0° и 3°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде от 3 до 5 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР