снимка: БулфотоНад Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще

...
снимка: БулфотоНад Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще
Коментари Харесай

Облаци и дъжд в неделя

снимка: Булфото

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще бъде прохладно с сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 25° - 27°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

През нощта облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече ясно време. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са сред 13° и 18°. Утре облачността ще е променлива, след обяд над южните и планинските региони ще е по-често забележителна и тук-там там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Лудогорието - сдържан и стремителен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над масивите от Западна и Централна България ще е по-често забележителна и тук-там ще превали временен дъжд, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 12°.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР