снимка: БулфотоНад Черноморието до сутринта ще има валежи от сняг,

...
снимка: БулфотоНад Черноморието до сутринта ще има валежи от сняг,
Коментари Харесай

Температурите падат до минус 8 градуса в петък

снимка: Булфото

Над Черноморието до сутринта ще има превалявания от сняг, в крайните южни региони и от дъжд, които бързо ще спрат, а облачността ще намалее

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва.

През идващото денонощие ще остане прохладно с сдържан до мощен северозападен вятър. През нощта от запад облачността ще понижава. В източната половина ще е към момента забележителна и ще има превалявания, най-вече от сняг, а в североизточните региони ще има условия за виелици и навявания. До сутринта преваляванията ще спрат, облачността и там ще намалее и над страната ще доминира слънчево време. Минималните температури ще са сред минус 8° и минус 3°, оптималните - най-вече сред минус 2° и 3°.=

Над планините от запад облачността ще понижава. Над източната половина на страната преди обяд ще е забележителна, до сутринта ще е с превалявания от сняг и ще има условия за виелици и навявания. До обяд преваляванията бързо ще спрат, облачността и там ще намалее и ще доминира слънчево време. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 5°, на 2000 метра - минус 12°.

Над Черноморието до сутринта ще има превалявания от сняг, в крайните южни региони и от дъжд, които бързо ще спрат, а облачността ще намалее. Ще остане прохладно с сдържан и мощен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 1°-4°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР