Снимка БулфотоНа 8 май стартира ремонтът на около 20 км

...
Снимка БулфотоНа 8 май стартира ремонтът на около 20 км
Коментари Харесай

Затварят магистрала „Тракия“

Снимка Булфото

На 8 май започва ремонтът на към 20 км от Автомагистрала Тракия, сред Пловдив и Стара Загора. Това заяви министърът на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков. 

" Състоянието изключително на дейната лента е трагично. Участъкът се затваря, прави се краткотрайна организация, изкарва се тежкото придвижване ", сподели Нанков, който през днешния ден инспектира планове по Оперативна програма " Региони в напредък " на територията на Бургаска област, написа Блиц.

" Участъкът сред Пловдив и Стара Загора не е ремонтиран от 25 година Тежкото придвижване ще го свалим сред двата пътни възела Подовитово и Пловдив-Изток, с цел да разтоварим оптимално придвижването в този сектор за леки коли и рейсове. Ще създадем всичко належащо, с цел да приключим до края на юни ", добави шефът на АПИ инж. Дончо Атанасов.

Рехабилитацията на пътя сред квартал Ветрен и входа на Бургас, който е след автомагистрала " Тракия ", би трябвало да завърши до началото на летния сезон, добави Нанков по време на инспекцията.

Министърът разяснява и ремонта на автомагистрала " Струма ". По думите му той не е спрял. Изчаква се експертно мнение на експерти поради откритите там археологически находки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР