Снимка: БулфотоНа 31.12.2017 г., около 00,10 часа на кръстовището на

...
Снимка: БулфотоНа 31.12.2017 г., около 00,10 часа на кръстовището на
Коментари Харесай

Във Варна: Шевролет блъсна мъж и жена, Тойота отнесе 39-годишен на пешеходна пътека

Снимка: Булфото

На 31.12.2017 година, към 00,10 часа на кръстовището на ул. Георги Пеячевич и ул. Под игото във Варна е зародило ПТП. Водачът на Тойота М.А. (21 г.) от Варна, не пропуща и блъска пешеходец – мъж на 39 година от Варна , пресичащ платното за придвижване на сигнализирана пешеходна пътека.

Вследствие на случая мъжът получава разкъсно – контузна рана на ляво ходило и на глава, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Ден по-рано към 20,50 часа на ул. Гео Милев лидерът на Шевролет С.Б. (39 г.) от Провадия, при маневра за завой наляво в посока ул. Акад. Андрей Сахаров, не пропуща и блъска двама пешеходци, пресичащи платното за придвижване от ляво на дясно. 38-годишният мъж и 49-годишната жена получават контузни пострадвания. Прегледани са и освободени, без заплаха за живота.

На 29.12.2017 г.около 16,40 часа на пътя за село Петров дол 33-годишният лидер на Фиат Б.К. от село Венчан, при ляв завой, не пропуща и блъска Л.А. БМВ, който се движи в права посока.

След удара е потърпевшо малолетно момче от втория автомобил,  което получава разтърсване на мозъка и травма на глава. Прегледано е и настанено за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР