Снимка БулфотоНа 06.01.2020 г. главният прокурор Иван Гешев ще проведе

...
Снимка БулфотоНа 06.01.2020 г. главният прокурор Иван Гешев ще проведе
Коментари Харесай

Главният прокурор приема Нинова на среща

Снимка Булфото

На 06.01.2020 година основният прокурор Иван Гешев ще организира среща с ръководителя на парламентарната група " Българска социалистическа партия за България " госпожа Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата, съобщи обстоятелства.бг.

Срещата е във връзка водените следствия по отношение на водната рецесия в гр. Перник и обществено декларираното желание на госпожа Нинова да даде спомагателна информация от голяма важност за подхванатите дейности от правоприлагащите органи.По същия мотив, на 22.11.2019 година бе извършена среща и с кмета на Община Перник - Станислав Владимиров.

Припомняме, че на 29 декември м.г. Нинова изиска среща с основния прокурор. Ден по-късно от Българска социалистическа партия обявиха, че внасят избор на съмнение против държавното управление за неуспеха в политиката за околната среда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 30 секунди) Рейтинг: 116 | Одобрение: -34 Да се прекръстят на "Бсп за селяните "! Г-н Гешев, забранете тази нездравословна партия и селските й дебили! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР