снимка: БулфотоМярката се въвежда заради новите заразени с коронавирус. Ще

...
снимка: БулфотоМярката се въвежда заради новите заразени с коронавирус. Ще
Коментари Харесай

Дистанционно ще се учи в следващите седмици в Русенския университет

снимка: Булфото

Мярката се вкарва поради новите инфектирани с ковид. Ще бъде в действие за идващите две седмици.

Русенският университет „ Ангел Кънчев “ ще премине на онлайн образование за две седмици, заяви ректорът на висшето образователно заведение чл.-кор. проф. Христо Белоев, като се базира и на рекомендациите на министъра на опазването на здравето доктор Костадин Ангелов в тази посока.

От разстояние в електронна среда ще минават всички образователни занятия в университета от 26 октомври до 8 ноември. До този миг това важеше единствено близо 1500 студенти от факултет „ Бизнес и мениджмънт “, като мярката беше превантивна, с цел да се избегне скупчването на доста хора на едно място.

„ Обстановката в страната се усложнява. В Русе и Разград ситуацията също е обезпокоително и следва да бъде разгласен „ червен “ код. В няколко поредни диалога през днешния ден с шефа на РЗИ-Русе доктор Маргарита Николова изяснихме обстановката в Русе и района и нуждата от прекосяване в онлайн образование за две седмици “, разяснява в профила си във Facebook проф. Белоев.
Той посочи, че заповедта за прекосяване на Русенския университет в онлайн образование за две седмици следва да бъде издадена в утрешния ден.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР