снимка БулфотоМустаха Карадайъ се обърна остро към Христо Иванов в

...
снимка БулфотоМустаха Карадайъ се обърна остро към Христо Иванов в
Коментари Харесай

Карадайъ към Христо Иванов: Ако имате комплекси, не ги адресирайте върху другите

снимка Булфото

Мустаха Карадайъ се обърна остро към Христо Иванов в границите на речта си тази заран от парламентарната естрада.

Господин Иванов, в случай че имате комплекси от предишното си, не ги адресирайте върху други. Назидателният звук не отиват на вицепремиер, обвиняващ в корупция властта, в която той е взел участие. Разклащането на българския суверенитет е да чакаш инструкции от непознати посолства, олигарси и медийни монополисти като Прокопиев с корупционните им планове. Партията на олигархията и медийните монополисти не трябва да има подобен поучителен звук. Призивът е за разговор и конструктивизъм.

 Това бяха първите думи на водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от трибуната на 46-тото Народно заседание. Той реши да отговори на съпредседателя на “Демократична България ", който преди него от парламентарната естрада заприказва за потребността от разграждане на модела, съобщи plovdiv24.bg.

“В Движение за права и свободи работим за това по какъв начин да стане по този начин, че животът на всички български жители да се усъвършенства, всеки да живее почтено да работи и да е задоволен тук, в България. И всеки ден да вижда по-ясно бъдещето. Не се занимаваме с догатки. Не търсим и не сътворяваме интриги. Не чакаме и не желаеме власт поради самата власт. Знаем, че положението на нещата зависи от радикални промени, страната се нуждае от ясна политическа и управническа стратегия. Трябва незабавно да се оправим с доста задания. Изборите и резултатите от тях ясно демонстрираха волята на народа - желае смяна. Тя минава през разговор и нужните взаимни отстъпки в името на огромната цел - заслужен живот за всеки български жител ", уточни от трибуната Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи заприказва още, че търсената смяна минава през политическа мъдрост, държавническо мислене и държание, както и експертен потенциал. 

“Ако сменяем едно безвремие с друго, няма смисъл да си губим времето. Ако вместо от джипката, чакаме от тв приемника да ни оповестят достиженията си ръководещите, няма смисъл да си губим времето. И всички, които поемат ръководството, би трябвало да знаят - няма време. Час по-скоро би трябвало да се посочат целите и да се показа управническата стратегия ", безапелационен бе Карадайъ.

“Реформите изискват по-голямо доверие, каквото не допуска изборния резултат. Но е допустимо да се случи, в случай че има консенсус сред ръководещи и съпротива в Народното събрание на база на разговор и взаимно почитание. Готови сме за подобен. Призоваваме всички национално-отговорни партии да имат отговорност на първо място пред бъдещето на страната ни. Нека медиите да изискват и чакат промени, а не показни акции. Българските жители са изтощени от избори и предизборни обещания ", добави още водачът на Движение за права и свободи.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР