снимка БулфотоМоделът Борисов не е унищожен, само е разклатен. И

...
снимка БулфотоМоделът Борисов не е унищожен, само е разклатен. И
Коментари Харесай

Нинова: Борисов не е унищожен, а разклатен и използва всеки миг, за да се окопае

снимка Булфото

Моделът " Борисов " не е погубен, единствено е разтърсен. И сега той употребява всеки момент и опция, с цел да се окопае. Това разяснява през днешния ден Корнелия Нинова.

Бедността и неравенствата не престават да тегнат над хората по целия свят. Милиони хора по света гладуват. В България над 1,5 млн. живеят под прага на бедността, а модерният свят роди ново разбиране – работещи небогати. " Това сподели водачът на БСП Корнелия Нинова, осведоми БГНЕС. Ръководителят на левицата взе участие в митинг-концерт, отдаден на 1-ви май - Международен ден на труда и минал под надслова „ Достоен труд, заслужен живот “.

„ Дори тези, които се трудят, не могат с изкараните пари да посрещнат най-належащите потребности на живота си. Нашата грижа са тези хора. Нашият зложелател е паралелната страна. Нашият зложелател е задкулисието, построено от Борисов в последните 10 години. Това е моделът, който краде 10 милиарда годишно от хората на труда “, сподели водачът на Българска социалистическа партия. И добави, че „ този модел трансформира ненормалното в норма ".

" Не е обикновено да рушиш институциите, министър председателят да не почита Народното събрание и да не стъпва там. Не е обикновено да раздаваш публичните поръчки на близкия си бизнес кръг и да мачкаш дребния и междинен бизнес. Не е обикновено да държиш администрацията в иго и да я караш да гласоподава под строй, не е обикновено съзнателно да държиш човек безпаричен, за да може да го купиш в бедността и глада му с 50 лева и да го обречеш още четири години на апетит и на беднотия “, сподели Нинова от сцената в Борисовата градина.

Тя съобщи, че тяхната борба е за смяна и съобщи, че Българска социалистическа партия има главен принос моделът „ Борисов “ през днешния ден да бъде разтърсен и акцентира, че четири години те се борят против тази аномалия и модел на ръководство. „ Не отстъпихме, не се огънахме, не се предадохме, не се продадохме. Този модел не е погубен, той е единствено разтърсен. Той употребява всеки миг през днешния ден, с цел да се окопава и дообогатява “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР