снимка БулфотоМного полемика имаше около това трябва или не трябва

...
снимка БулфотоМного полемика имаше около това трябва или не трябва
Коментари Харесай

Борис Джонсън е убеден, че ваксинационните паспорти ще станат част от живота ни

снимка Булфото

Много дискусия имаше към това би трябвало или не би трябвало да има имунизационни паспорти. Дали те нарушават човешките права или пък са нужда. Според английският министър председател Борис Джонсън рано или късно без тях няма да се разминем.

Джонсън, който е на посещаване в северния британски град Мидълзбро, отговори на въпрос на публицист във връзка на известията от Испания, че страната ще вкара такива паспорти през лятото, съобщи БНР.

Борис Джонсън сподели, че към този момент някои страни и авиационната промишленост демонстрират интерес към сходен вид документ и това е изцяло разумно:

„ Когато става дума за опитите ни да дадем оптималната сигурност и гаранции на бизнеса и клиентите, три са значимите неща: да имате антитела, да сте имунизирани и да сте си създали тест “, уточни министър председателят.

По-рано водачът на Лейбъристката партия в съпротива Киър Стармър бе декларирал, че не има вяра такива документи да бъдат пуснати в послание във Англия.

Без да разяснява казаното от Стармър, през днешния ден Джонсън означи, че съгласно него потреблението на имунизационни паспорти би било потребно и той чака такива да бъдат въведени за пътуванията в чужбина.

Междувременно от оповестен в British Medical Journal отчет излиза наяве, че половината от хората не знаят кои са главните признаци на ковид и по-малко от един на всеки петима отива да си направи тест, в случай че има признаци.

Твърде невисок е и процентът хора, които се самоизолират изцяло, при съществуване на признаци.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР