снимка БулфотоМлад мъж и вуйчо му са обвинени за смъртта

...
снимка БулфотоМлад мъж и вуйчо му са обвинени за смъртта
Коментари Харесай

Младеж, осъден за убийството на дядо си, е обвинен и за смъртта на приятеля на баба му

снимка Булфото

Млад мъж и вуйчо му са упрекнати за гибелта на 51-годишния Георги Георгиев от врачанското село Крива бара. Това е втората гибел, за която ще дава отговор младежът. Първата е била тази на дядо му, за чието ликвидиране той е наказан, но незнайно за какво е бил на независимост, съобщи.

Според обвинителния акт, на 27 юли предходната година Ивайло, дружно с племенника си Александър, пили много в една от локалните кръчми. Те решили да търсят мотофреза, която убитият Георги употребил, откакто заживял с бабата на Александър след убийството на брачна половинка й.

Двамата влезнали в двора и взели селскостопанската машина, само че Георги ги видял и тръгнал към тях с вила в ръце. Ивайло я издърпал и почнал да го постанова с нея, а Александър се присъединил в побоя с железна тръба. Това траяло до момента в който потърпевшият не спрял да се съпротивлява и да се движи.

Бабата, станала очевидец на станалото, не съумяла да ги спре и по тази причина тръгнала към кмета на селото да търси помощ, който пък съобщил в полицията. Извършителите на побоя били неотложно арестувани, а Георги откаран в болничното заведение във Враца, където на другия ден умрял.

Според аутопсията той е починал от тежка контузия – черепно-мозъчна и гръдна, голям брой отоци и кръвоизливи.

На 13 април предходната година преди малко навършилият пълноправие Александър пребива до гибел с бухалка дядо си Любомир. Хората в селото са възмутени, че Александър не е оставен в ареста откакто е умъртвил дядо си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР