Снимка БулфотоМинистерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за ремонт и

...
Снимка БулфотоМинистерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за ремонт и
Коментари Харесай

Родопските общини ще имат обновени центрове за спешна помощ

Снимка Булфото

Министерството на здравеопазването разгласи социална поръчка за ремонт и създаване на центрове и филиали на Спешната здравна помощ в Южния централен регион на страната. Строително-монтажните действия ще бъдат финансирани от оперативна стратегия " Региони в напредък ". За центъра за незабавна здравна помощ в Смолян следва преустрояване и продължение. Обектът е на стойност на 294 хиляди лв. без Данък добавена стойност и с оптимален период на осъществяване 6 месеца.

Филиалът в Чепеларе също ще се преустройва и престроява. За него прогнозната стойност е над 338 хиляди лв. без Данък добавена стойност, а срокът на осъществяване е не повече от 5 месеца, предава БНР.

За Мадан е планувано преустрояване въз основата с асимилиране на спомагателни площи от съществуващи здания. Обектът би трябвало да се извърши с не повече от 74 хиляди лв. за 5 месеца.

В Златоград за преустрояване на филиала, само че и за смяна на функционалността на пространствата, са заложени над 134 хиляди лв. без Данък добавена стойност и 5 месеца период на осъществяване.

За преустрояване на филиала в Неделино са планувани над 304 хиляди лв. без Данък добавена стойност, а оптималният период е 5 месеца.

Доспат, Девин, Баните и Рудозем ще се строят нови здания. За Доспат средствата са над 423 хиляди лв.. За Девин сумата е над 303 хиляди лв., за филиала в Баните - близо 244 хиляди и за Рудозем - над 277 хиляди лв.. Всички са със период на осъществяване 7 месеца.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР