Снимка БулфотоМинистърът на енергетиката в оставка вече е и в

...
Снимка БулфотоМинистърът на енергетиката в оставка вече е и в
Коментари Харесай

Теменужка Петкова излиза в отпуск, Таско Ерменков протестира, но дебатите за енергетиката се отлагат!

Снимка Булфото

Министърът на енергетиката в оставка към този момент е и в отпуска. По тази причина няма да се състоят плануваните за разисквания за политиката в региона на нуклеарната енергетика. Това стана ясно при започване на пленарния ден от думите на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, написа Блиц.

Тя изясни, че енергийният министър Теменужка Петкова е подала заявление за отпуск. Няма по какъв начин да не го уважа, съобщи от трибуната Караянчева.

От името на Българска социалистическа партия, които желаеха разискванията, Таско Ерменков стачкува, че е недопустимо, откакто министърката нощес беше най-малко до 19.00 часа в Народното събрание на чуването за продажбата на ЧЕЗ. Нищо нямало да й стане да пристигна и през днешния ден за два часа.

Така, министърката предишния петък подаде оставка, а седмица по-късно към този момент е в отпуска, откакто ръководещите дръпнаха заден и към момента не са решили дали да се разделят с нея, или министър председателят да я задържи в кабинета, прецизира Канал 3. 

Именно това съобщи и самата Петкова пред енергийната комисия и тази за надзор над спецслужбите - че решението ще вземат министър председателят и съдружният съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР