снимка БулфотоМинистър Велислав Минеков определи като странно управлението на повереното

...
снимка БулфотоМинистър Велислав Минеков определи като странно управлението на повереното
Коментари Харесай

Министър Минеков: Тъжен наследник съм на едно доста странно управление

снимка Булфото

Министър Велислав Минеков дефинира като необичайно ръководството на повереното му министерство в ефира на Нова тв.

„ За страдание, съм печален правоприемник на това, което се е случвало. Едно в действителност повече от необичайно ръководство, не толкоз ненадейно. Протестирал съм против тези дейности надалеч повече от 10 години ”, изясни Минеков.

Той приказва и за загуби от години наред в министерството. Само за тази година от театрални изкуства загубите са 20 млн. лв.. Решението на тази обстановка било „ чудовищно ” - да се спрат предприятията, които носят загуба.

„ При този трагичен бюджет на Министерството на културата това е ужасяваща цифра. Има и други загуби от няколко предприятия. Когато ги събера, те минават 100 млн. ”, уточни още проф. Минеков и съобщи, че ще дава доклад за активността си в културното ведомство всяка седмица на конференция.

Проф. Минеков уточни, че е оптимист за бъдещето на България след предварителния парламентарен.

„ Няма да стане елементарно, тъй като това, което претърпяхме през последните 10-12 години, е ужасяващо. Последствията са като след война, като след чума. Лечението ще продължи. Агонията на някогашните ръководещи - също. Но имаме късмет да създадем естествена страна ”, заключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР