Снимка: БулфотоМетеоролозите обявиха какво ще е времето във вторник.Атмосферното налягане

...
Снимка: БулфотоМетеоролозите обявиха какво ще е времето във вторник.Атмосферното налягане
Коментари Харесай

Облачно и ветровито ще е времето във вторник

Снимка: Булфото

Метеоролозите оповестиха какво ще е времето във вторник.

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология.

През нощта над страната ще има раздрана облачност, над доста региони - незначителна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Утре облачността ще бъде раздрана, след обяд над източните региони забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще остане прохладно с сдържан, в Югоизточна България краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.

Над Черноморието ще има променлива, по-често забележителна облачност. Има дребна възможност за слаб дъжд. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 23-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Над планините ще има променлива облачност. Ще бъде съвсем без дъжд. Ще духа сдържан до мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра - към 7.

Проф. Рачев разгласи по кое време идва стопляне на времето и какви ще са градусите за първия образователен ден

През идващите дни облачността ще е раздрана, най-вече забележителна. В сряда ще остане съвсем без превалявания, а в четвъртък на повече места, основно в Южна България ще превали, най-вече слаб дъжд. Вятърът ще остане от североизток, до сдържан, в югоизточните региони до мощен. Ще се задържи хладно за началото на септември с оптимални температури сред 20 и 25 градуса, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР