Снимка БулфотоМерките не са изненадващи. Те могат да са и

...
Снимка БулфотоМерките не са изненадващи. Те могат да са и
Коментари Харесай

Росен Желязков за новите мерки: Не са изненадващи, могат да са и по-тежки

Снимка Булфото

Мерките не са изненадващи. Те могат да са и по-тежки. Не е изненада, че рекомендациите на щаба се реализират всекидневно и популацията е осведомено. Готвим се и с други ограничения. Това съобщи министърът на транспорта Росен Желязков в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

„ В Банско се открива по-строг надзор. Ще се открива повода за влизане или излизане от града. Това ще спре безцелното пътешестване на фона на изключителното състояние. Целта е да не се прекратява естествения развой на труд и лекуване, да вземем за пример “, добави той.

„ Има системи в стопанската система, които имат потребност от физическо наличие на работното място, само че огромна част от стопанската система може да се реализира отдалечено. Това ни дава добра опция да тестваме и развиваме дигитализацията “, акцентира Желязков.

Транспортният министър увери, че страната ще спомага на българите, които желаят да се завърнат в родината, като посочи, че огромна част от тях към този момент са се прибрали.

„ Затварянето на границите ни слага други въпроси. Какво вършат жители с двойно поданство. Имаме проблеми с немски туристи в Африка, на които можем да спомагаме да се приберат. Помагаме и чакаме и на нас да ни оказват помощ при потребност. Предвидено е даването на зелени директни коридори, в главната мрежа. Те ще се приоритизират за доставките на артикули и услуги от първа нужда. По тях ще се доставят и артикули за промишлеността. В края на краищата европейския стопански механизъм би трябвало да действа, с цел да може и останалите системи да работят - опазване на здравето, обществена система, сигурността. Трябва да осигурим естествената работа на инфраструктурата, превоз, водоснабдяване, телекомуникация и така нататък Длъжни сме да осигурим безпроблемното прекосяване по коридорите “, акцентира министър Желязков.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР