Снимка БулфотоМайка на първокласничка в Средно училище Христо Ботев в

...
Снимка БулфотоМайка на първокласничка в Средно училище Христо Ботев в
Коментари Харесай

Първокласничка от Русе се оплака от тормоз на учител

Снимка Булфото

Майка на първокласничка в Средно учебно заведение " Христо Ботев " в Русе се оплака от душевен и физически тормоз от страна на преподавател върху детето ѝ, заяви Канал 3 .

Заради хипотетичен случай, при който момиченцето е било ударено, майката към този момент е преместила детето в друго учебно заведение. Галина Димитрова твърди, че детето ѝ е уплашено поради държанието на учителката. След консултациите с лекари, от които станало ясно, че казусът е душевен, момиченцето споделило, че е било ударено, защото не направило някаква задача както би трябвало. След случилото се майката подала тъжба до шефа на учебното заведение.

Светослав Борисов, който е преместил сина си в друго учебно заведение, твърди, че през годините имало няколко тъжби против същата учителка.

Директорът на учебното заведение Теодор Коцев отхвърли да застане пред камера, само че е сигурен, че за целия колектив подобен случай, при който е ударено дете не е имало. Майката Галин Димитрова пък е подала тъжба и в Регионалното ръководство на образованието. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР