Снимка БулфотоМъжът, който изчезна от поклонническото шествие в памет на

...
Снимка БулфотоМъжът, който изчезна от поклонническото шествие в памет на
Коментари Харесай

Намереният възрастен мъж край село Дрен е бил жестоко бит и душен

Снимка Булфото

Мъжът, който изчезна от поклонническото шествие в памет на Св. Йоан Рилски, е бил погубен. Това оповестиха от прокуратурата в Перник. Тялото му е намерено, захвърлено на пътя, заяви Нова тв.

``
реклама

Засега проверяващите работят по няколко версии за тежкото престъпно действие. Поклонническата група пристигнала в Дрен в събота.

Мъжът обаче не бил с групата. Той нормално изоставал поради проблеми с очите. Придвижвал се паралелно с групата, само че по асфалтови пътища. И постоянно отказвал някой да го съпровожда. В неделя останалите от групата пробвали да се свържат с него, само че на вятъра. Малко по-късно полицията намерила тялото му.

„ Убийство е предвид на това в какъв тип е открит натрупа. Имал е изчезнали движимости и синини по тялото. Причината за гибелта не е известна, тъй като има следи от душене, само че има и следи от физическо принуждение ”, сподели основният прокурор Николай Цветков.

 Тялото на мъжа е било намерено до пътя, свързващ селата Дрен и Долна Диканя. Все още обаче не е ясно дали той самичък се е озовал тук или е бил докаран от автомобил.

„ По това, което се е събрало като доказателство и като следи по тялото, се допуска, че убийството е станало на друго място, а трупът е пренесен. Досега най-малко не си припомням да има осъществено ликвидиране и да не са открити никакви доказателства, които да насочат към причинителя. И ме озадачава това за какво трупът не е прикрит, а е оставен покрай пътя ”, сподели още Цветков.

От полицията изключват вероятността закононарушението да е осъществено от различен човек от поклонническата група. Проверяват се няколко съмнителни лица в региона, в това число и такива с психологични отклонения. Разпити се водят и с хора от обкръжението на убития от Бургас, които са знаели, че по време на шествието той ще се движи най-вече самичък. Мъжът не е носил пари в себе си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР