Снимка БулфотоМъж посегна на тези, които пазят хората у нас,

...
Снимка БулфотоМъж посегна на тези, които пазят хората у нас,
Коментари Харесай

43-годишен мъж нападна и удари полицаи в Септември

Снимка Булфото

Мъж посегна на тези, които пазят хората у нас, и в този момент ще попадне под ударите на закона. 

Служители от РУ-Септември задържаха 43-годишен мъж, нападнал и блъснал полицейски чиновници. В нощта на неделя против понеделник в полицейското ръководство бил получен сигнал за висока музика, идваща от къща в града. Към мястото бил ориентиран дежурен автопатрул, който отправил предизвестие към компанията за понижаване на звука. В отговор един от по-агресивните мъже почнал да сипе закани и закани към двамата униформени, не поискал да даде документ за идентичност и изрично отказал да придружи органите на реда до постройката на полицейското ръководство.

Разяреният мъж блъснал с пестник в гърдите единия от служителите на реда и скъсал униформата на другия, последвало задържането му, за което се наложило потреблението на белезници, а при отвеждането му в помещението на арести счупил стъклото на единия от прозорците.

Спрямо него е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс. Действията по следствие се правят под наблюдаване на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик, написа Novini.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР