Снимка: БулфотоМъж е починал, а две жени са в болница

...
Снимка: БулфотоМъж е починал, а две жени са в болница
Коментари Харесай

Мъж загина при тежка катастрофа в Бургаско, ранени са и двете му спътнички

Снимка: Булфото

Мъж е умрял, а две дами са в болница след случай на пътя сред селата Екзарх Антимово и Драганци в област Бургас.  Това заяви Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас.

Около 13.37 часа В РУ-Карнобат е получено известие за тежък пътен случай, зародил по пътя сред карнобатските села Екзарх Антимово и Драганци, при който  автомобил " Алфа Ромео " 146, с плевенска регистрация, ръководен от мъж с неустановена досега идентичност, излизайки от завой, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в движещия се там правомерно товарен автомобил " Даф ", с бургаска регистрация, ръководен от 60-годишен лидер, написа dariknews.bg.

От злополуката на място умрял лидера на лекия автомобил, а двете му спътнички са откарани в УМБАЛ-Бургас, като все още се обяснява здравословното им положение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР