Снимка: БулфотоЛистата на БСП, която е предложена от Изпълнителното бюро,

...
Снимка: БулфотоЛистата на БСП, която е предложена от Изпълнителното бюро,
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Нинова избра конфронтацията! Листата на БСП за евроизборите ще е голям подарък за ГЕРБ

Снимка: Булфото

Листата на Българска социалистическа партия, която е препоръчана от Изпълнителното бюро, ще бъде огромен подарък за ГЕРБ.

Това съобщи президентът на ПЕС Сергей Станишев преди Пленума на Българска социалистическа партия. “Този Пленум ще бъде значим, тъй като дава късмет Българска социалистическа партия да се яви на изправителен, само че водачът на партията Корнелия Нинова избра не разговора, а борба. Месец и половина се организираха събрания, конференции. Партията се произнесе изрично за своите желания и за вижданията на листата. Дали Националният съвет ще каже, че се вслушва в гласа на партията или че всичко това е било един фарс? Вторият въпрос е какво е посланието на Българска социалистическа партия и Националния съвет към българското общество, т.е. методът, по който се ръководи Българска социалистическа партия, ще бъде транспориран по метод, по който се ръководи България, в случай че спечелим ръководството “, добави Станишев.

" Всички виждат наклонността в превръщането на Българска социалистическа партия в партия на вожда – в ГЕРБ номер 2. Третият въпрос е какво е отношението към Европа и Европейски Съюз. Дали Българска социалистическа партия резервира своята ясна проевропейска еднаквост или потегля в посока евроскептицизъм. Четвъртият въпрос е посланието към политическото семейство в Европа. Близо една година се води много гневна и поредна акция, която акцентира разликите сред Българска социалистическа партия и ПЕС. Това неизбежно поражда въпроса „ А що дирите там “. Ще се боря да има листа, която има явен социалистически и проевропейски опит. Всеки член на Националния съвет би трябвало да поеме своята отговорност посредством гласуването, което следва ", сподели още Станишев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР