Снимка: БулфотоЛидерите на партии ВМРО, НФСБ и КОД Красимир Каракачанов,

...
Снимка: БулфотоЛидерите на партии ВМРО, НФСБ и КОД Красимир Каракачанов,
Коментари Харесай

Каракачанов, Симеонов и Москов започват преговори за коалиция

Снимка: Булфото

Лидерите на партии Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и КОД Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Петър Москов стартират договаряния за коалиция през днешния ден.

Миналата седмица водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов удостовери, че от 10 май ще стартират диалози за общо явяване на предварителните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и групировката на Петър Москов КОД.

" Валери Симеонов, с него контактите не са прекъсвани в никакъв случай и връзките са непокътнати, макар че се явявахме друго е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл - индивидът, който главната причина за торпилиране на коалиция " Обединени патриоти " - той безусловно на втория месец стартира да плюе сътрудника си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също. "

За общо явяване на идния избор прикани и Валери Симеонов. Той се разгласи срещу дейностите на " новите улични диктатори " и " опитите за покоряване на правосъдната система ".

На 4 април някогашните съдружни сътрудници от " Обединени патриоти " Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с " Воля ". Всички те останаха отвън 45-ия парламент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР