Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО обяви плановете си за изборите и

...
Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО обяви плановете си за изборите и
Коментари Харесай

Каракачанов: Българската нация да спре да се разделя, лидерите да имат общи цели пред държавата

Снимка Булфото

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разгласи проектите си за изборите и насочи ясно обръщение към всички партии.  Правилното решение е да се търси обединяване. На правилото на обща стратегия и на правилото - водачите, които са били повода за тази борба, е да създадат крачка в страни. Това каза Красимир Каракачанов.

Преди дни беше оповестено, че , „ Воля “ и НФСБ ще се явят на парламентарните избори на 11 юли като коалиция „ Българските патриоти “ и в нейните листи няма да вземат участие водачите на трите партии.

Пред БНР Каракачанов акцентира, че българската нация би трябвало да спре да се разделя и водачите би трябвало да имат общи цели пред страната:  

„ Не всеки да стартира от началото.  32 години който пристигна на власт споделя, че всичко преди него не коства и стартира от нулата . Ама 32 години сме все на нулата. Нашата позиция за бъдещия парламент ще бъде - 10 съществени целта пред нацията, който ги споделя, подготвени сме да го подкрепим, не е казано, че ще влизаме в държавно управление с него. Основната цел на патриотичното ни обединяване е да не позволяваме Движение за права и свободи във властта “. 

Каракачанов съобщи, че е склонен с позицията на служебния кабинет по отношение на въпроса с Република Северна Македония.  Според него големите чистки в полицията не са най-хубавото нещо, тъй като „ това е характерна структура и има риск от демотивиране на персоналния състав “. 

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР