Снимка БулфотоЛевенти в добра физическа форма, високи между 175 и

...
Снимка БулфотоЛевенти в добра физическа форма, високи между 175 и
Коментари Харесай

Търсят с конкурс 50 левенти за гвардейци

Снимка Булфото

Левенти в добра физическа форма, високи сред 175 и 185 сантиметра, може да се пробват за гвардейци. Конкурсът за 50 вакантни места в Националната гвардейска част (НГЧ) в София е разгласен със заповед на военния министър Красимир Каракачанов и ще се проведе през октомври. Търсят се и девет младши водачи в същото отделение, написа trafficnews.bg .

Кандидатите да служат в НГЧ би трябвало да подадат заявление до нейния пълководец и нужните документи до 25 септември 2019 година посредством структурите на Централното военно окръжие по непрекъснатия си адрес на местоживеене.

Конкурсът ще се организира на 23 и 24 октомври 2019 година в НГЧ (в гр. София, бул. „ Асен Йорданов “ № 2). Той включва премерване на антропометричните данни на претендентите за гвардейци, към които има в допълнение условие да са с растеж 175 см. - 185 см., изпит по физическа подготовка, тест за обща просвета и събеседване. Изпитът по физическа подготовка включва лицеви опори и коремни преси, тичане совалка 10х10 м. и крос 1000 м. Тестът за обща просвета включва 100 въпроса.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи, са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата.

Освен на посочените в обявата телефони, претендентите за присъединяване в състезанието могат да получат спомагателна информация по време на осведомителните тържища в границите на акцията „ Бъди боец “ и на единния народен телефон: 0700 20 407.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР