Снимка: БулфотоКубрат Пулев пожела да се боксира на новия стадион

...
Снимка: БулфотоКубрат Пулев пожела да се боксира на новия стадион
Коментари Харесай

Кобрата: Ще е супер да се бия на новия стадион на ЦСКА. Дай боже, като стана световен шампион

Снимка: Булфото

Кубрат Пулев пожела да се боксира на новия стадион на ЦСКА, когато бъде издигнат. 

„ Националният стадион не е доста подобаващ, само че новият дом на ЦСКА, който ще бъде с потенциал към 20-25 хиляди души, ще е превъзходен вид. Ако бъде подготвен след година, би било отлично. Ще е супер да се удрям там, дай Боже, като стана международен първенец. Там ще бъде отбраната на купата ми, уповавам се! “, добави Пулев, написа Блиц.

Повод за срещата с медиите беше боксовата галавечер на 14 декември в Пловдив. На нея Тервел Пулев ще се бие за интернационалната купа в полутежка категория против рисковия американец Дешон Уебстър.

" Надявам се и брат ми да направи такава огромна победа. Трябва да се постараем да защитим семейството Пулев и да създадем едно хубаво боксово шоу, в което Тервел да победи.Вживявам се в ролята на треньор, тъй като знам какво е, само че когато се качи на кръга, той се оправя.

Неслучайно избрахме Пловдив, тъй като сме на половина пловдивчани, защото татко ни е оттова. Там са ни корените и по тази причина избрахме този град. Радвам се, че в България отново се реализира такава церемония и този път брат ми ще играе и ще опита да зарадва почитателите в Пловдив. Там са доста боксови хора, " Странджа " се организираше там, хората имат най-вече отношение в бокса. Ще има доста интернационалните участия, моят някогашен съперник е тук - Богдан Дину ", сподели Кобрата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР