Снимка БулфотоКриско пуска дует със Слави Трифонов. Преди време изпълнителят

...
Снимка БулфотоКриско пуска дует със Слави Трифонов. Преди време изпълнителят
Коментари Харесай

Криско пуска парче със Слави Трифонов

Снимка Булфото

Криско пуска дует със Слави Трифонов. Преди време изпълнителят насочи предизвикателство към своите почитатели като разгласява фото, с което заяви, че през април ще излезе колаборация сред него и различен реализатор. „ Може ли да познаете с кого? “, подмятна шеговито във Facebook Кристиян Талев, представен от Блиц.

Няколко дни по-рано той съобщи в изявление, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Това бе остроумен ход от страна на Криско да вдигне звук към идния план, защото се изляха куп мнения с догатки. Някои от тях бяха, че евентуално става дума за Лили Иванова, само че множеството почитатели допуснаха, че става дума за Слави Трифонов, защото силуетът от фрагмента е на гологлав мъж.
Сигурни източници към този момент удостоверяват, че точно той партнира на Криско в песента „ Гледай по какъв начин се прави “.

Междувременно последната песен  на рапъра, която е в колаборация с неговите сътрудници Димчо и Боро Първи, провокира същинска сензация в интернет. Клипът  към  „ Мърдай “ събра съвсем 10 милиона гледания от излизането си до този миг, а почитателите на тримата рапъри изцяло полудяха по паметното парче.

Хитът „ Мърдай “ е продуциран от компанията на габровския рапър, а режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов - Bashmotion.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР