Снимка: БулфотоКПКОНПИ трябва да заработи по-активно. Това е нова комисия

...
Снимка: БулфотоКПКОНПИ трябва да заработи по-активно. Това е нова комисия
Коментари Харесай

Валентин Радев: КПКОНПИ трябва да заработи по-активно и г-н Цацаров ще я извади от летаргията

Снимка: Булфото

КПКОНПИ би трябвало да проработи по-активно. Това е нова комисия и нов закон. Аз се надявам, че г-н Сотир Цацаров ще направи нужното и ще извади комисията от тази заспалост.

Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Валентин Радев.

" Трябва да дадем късмет на КПКОНПИ да работи. Моето персонално мнение е, че Народното посланичество има доста по-голям обсег и е по-добре то да избира председателяна КПКОНПИ, в сравнение с това да прави президента. В Народното събрание ще има диспути, ще изричат мненията и това ще е хубаво. Борбата с корупцията би трябвало да се води от цялата общество. Ако това не се случи и папата да назначи ръководителя на КПКОНПИ, няма да има никакви резултати ", безапелационен бе Радев.

" В етичната комисия на ГЕРБ имахме доста сигнали преди изборите. Не желая да встъпвам в детайлности, тъй като това са вътрешнопартийни работи. Имаше и сигнали против кметове на градове, където изгубихме. Имаше и сигнали, които бяха изпратени и до нас, и до прокуратурата, само че отново ще повторя, че не желая да встъпвам в детайлности ", безапелационен бе Валентин Радев.

" Посещението на Бойко Борисов в Белия дом няма нищо общо със закупуването на самолетите. Това са осем изтребителя. Ако те са причина за визитата, то тогава министър председателите на Гърция и Турция не би трябвало да излизат от кабинета на Доналд Тръмп. Според мен Бойко Борисов и Доналд Тръмп ще беседват за енергийната сигурност и общо за сигурността в района ", разкри Валентин Радев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР