Снимка БулфотоКНСБ настоява минималната работна заплата да достигне 800 лева,

...
Снимка БулфотоКНСБ настоява минималната работна заплата да достигне 800 лева,
Коментари Харесай

800 лв. минимална и 1700 лв. средна заплата иска КНСБ

Снимка Булфото

КНСБ упорства минималната работна заплата да доближи 800 лв., а междинната - 1700 лв. в идващите 18 месеца.

Това е записано в призната от Изпълнителния комитет на синдиката позиция по отношение на обществено-политическата обстановка в сраната, написа dnes.bg .

Според КНСБ в основата на гражданското неодобрение са наслагвани с години проблеми, които през последните месеци се изостриха в допълнение поради рецесията, подбудена от пандемията с Covid-19.

В позицията се акцентира, че без значение какъв ще бъде изходът от актуалната политическа и институционална рецесия, обрисуваните проблеми и цели следва да бъдат в дневния ред и управническата визия на всяко българско държавно управление - в този момент и в идващите години.

Настояваме за спокойно протичане на митингите и недопускане на каквито е да форми на принуждение. Апелираме всички опити за провокация и нагнетяване на напрежение да бъдат пресичани в зародиш и да се съблюдават най-хубавите демократични практики, написа още в нея.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР