снимка БулфотоКметът на София Йорданка Фандъкова призова отново организаторите на

...
снимка БулфотоКметът на София Йорданка Фандъкова призова отново организаторите на
Коментари Харесай

Фандъкова: Това, което се случи снощи, минава границите на мирен протест

снимка Булфото

Кметът на София Йорданка Фандъкова прикани още веднъж уредниците на антиправителствения митинг в столицата да съблюдават Закона за събранията и митингите и да подават уведомления към общината с цел да реагират съответно органите на реда, съобщи БНР.

" Тогава и общината, и полицията ще знаят маршрутите и ще могат да реагират съответно, тъй че да не се стига до безпорядък и още повече - до експанзия сред жителите. Това, което се случи нощес на кръстовището при румънското посолство, минава границите на кротичък митинг. Отношението към децата на задната седалка демонстрира какъв брой зрели сме като общество и каква е посоката, в която вървим ".

Трима души бяха арестувани, откакто нанесоха вреди на лекия автомобил на жена, която се опита да премине през кръстовището.

Междувременно митинг на жители в отбрана на майките и дамите от експанзия е разгласен за 21 часа довечера в региона на кръстовището на Румънското посолство.

Организаторите на проявата са декларирали желанието си да стачкуват в общината поради това на място ще има и полицейско наличие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР