Снимка: БулфотоКметът на Калофер бе санкциониран с 1000 лева заради

...
Снимка: БулфотоКметът на Калофер бе санкциониран с 1000 лева заради
Коментари Харесай

Глобиха с 1000 лева кмета на Калофер заради леденото хоро

Снимка: Булфото

Кметът на Калофер бе глобен с 1000 лв. поради провеждането на " леденото " хоро, което се организира през днешния ден в града, макар възбраните за скупчване на хора. Това разгласи на брифинг регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева. 

" Уважавам традициите, нееднократно съм участвала на честванията в Калофер, само че през днешния ден обстановката  е друга и разпоредбите са за всички и би трябвало да се съблюдават ", сподели Каназирева.

Въпреки възбраните - калоферци извиха хоро в Тунджа

" Заповедта на здравния министър е ясна - когато има всеобщи мероприятия, кметът дава отговор да няма скупчвания, а когато има би трябвало да се носят защитни средства ", добави регионалният шеф на Пловдив.

Налагаме санкция на кмета на Калофер. Максималният размер на санкцията е 1000 лева, сподели още тя.  

" В Пловдив на всички участници в ритуала им бяха направени бързи антигенни проби. След като всички бяха негативни, бяха позволени. Раздаваха се и маски. Всички бяха с защитни средства - нещо, което не видяхме в Калофер ", разяснява Каназирева. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР