Снимка БулфотоКандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов

...
Снимка БулфотоКандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов
Коментари Харесай

Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък

Снимка Булфото

Кандидатът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов разгласи гръмка вест. Той съобщи пред публицисти в Народното събрание, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък. Николов сподели, че „ партиите на митинга са наш желан сътрудник, само че несъмнено търсим поддръжка на всички места “.

Междувременно управленията на парламентарните групи на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " се срещнаха в Народното събрание.

След диалозите ръководителите на групите Христо Иванов и Мая Манолова бяха сбити и обявиха, че са обсъждали обстановката, която и двамата дефинираха като " извънредно комплицирана ", написа Българска телеграфна агенция.

Христо Иванов уточни, че е говорено и за декларацията, която Има Такъв Народ прочетоха от парламентарната естрада тази заран и поисканата от тях поддръжка за цели.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР