снимка БулфотоИзправи се.БГ не е партия, а гражданска платформа, която

...
снимка БулфотоИзправи се.БГ не е партия, а гражданска платформа, която
Коментари Харесай

Манолова: Изправи се.БГ не е партия и не участва в трансфери

снимка Булфото

Изправи се.БГ не е партия, а гражданска платформа, която не взе участие в прехвърляния и ТКЗС-та. Това съобщи Мая Манолова. 

Ето какво споделя тя, представена от :

Трансферният прозорец за партиите преди новите избори явно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с растежа на доверието към Изправи се.БГ, който е над 50 %.

Изправи се.БГ не е партия, не взе участие в прехвърляния. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви обединения на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та.

Не участваме и в трикове, дейни ПР-мероприятия и проведени пропагандни групи за обединения.

Още повече, че се заприказва за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от Движение за права и свободи. Забележителен инженерен подробност за набитото око на свободните публицисти.

Изправи се.БГ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е идеал за нашите съперници. Ние се борим за елементарните хора. А борците за постове на червени килими постоянно ще са наши съперници.

Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого договаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото Изправи се.БГ е платформата на жителите. Не е зависила и няма да зависи от партии.

Опитите да се вбие чеп в Изправи се.БГ няма да съумеят.

Днес се борихме за път, наименуван от хората „ лунен пейзаж “, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от държавните управления и на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, и на кой ли не. Утре ще защитим следващия рекетиран дребен бизнес. След това – други потърпевши елементарни хора, от които партиите не се интересуват, изключително в интервала на трансферния прозорец.

Статуквото добре си живее, до момента в който хората се борят за това, което заплащат с налозите си. Изправи се.БГ е до тези елементарни и забравени от властта хора. Статуквото постоянно ще е против тях. А ние – постоянно против статуквото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР