Снимка БулфотоИзмамник, който се представя за Софи Маринова, търси пари

...
Снимка БулфотоИзмамник, който се представя за Софи Маринова, търси пари
Коментари Харесай

Забъркаха Софи Маринова в страшна измамна схема

Снимка Булфото

Измамник, който се показва за Софи Маринова, търси пари и телефони от нейно име в обществените мрежи. Фолк иконата не разполага с персонални профили във Facebook и Инстаграм, само че няколко такива са се появили в последно време, а зад тях стои незнайно лице, написа " Монитор ".

„ Аз нямам профил, само че внезапно се появиха 20-30 подправени Фейсбуци, Инстаграм. Човекът звъни на сътрудници и другари и желае пари и телефони, все едно за мен, като споделя, че съм доста заета с Капките. “, сподели тя.

Лицето се е свързало с сътрудниците на Софка - Галена, Джордан и рапърът 100 Кила, които й звъннали да я предупредят. Познат на певицата е движил неин профил във Facebook, само че тя не има вяра той да стои зад неприятната обстановка.

Изпълнителката на „ Няма право на обич “ няма да се обърне към органите на реда за помощ, само че се надява измамникът да се сплаши. Главната цел на общественото обявяване на казусът е да се предупредят младежите.

„ Казвам го поради младежите, които стоят по през целия ден на компютъра, да внимават. Особено, в случай че се окаже мъж, не желая да тормози девойки с неприлични фрази “, добави тя.

Междувременно Маринова дава поръчка да се върне с цялостни обороти към професионалните си отговорности, откакто завърши присъединяване си в предаването " Като две капки вода ". Тя се готви за огромен независим концерт в „ Арена Ботевград “ на 16 юни, за който е планувала доста изненади. Певицата не издава какви са те, само че загатна, че гласовитият й правоприемник Лоренцо ще пази гърба й на сцената.

„ После цяло лято ще се работи. Очакват ни нови песни и нови клипове “, намигна Софи.

Синът на поп-фолк звездата продължава да натрупа части в дискографията си, като скоро ще промотира следващата си ария, която ще носи заглавието „ Парти целта “. Лоренцо показа неотдавна, че се надява да запише дует със своя кумир – Тони Стораро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР