Снимка БулфотоИсканият вот на недоверие от БСП няма да се

...
Снимка БулфотоИсканият вот на недоверие от БСП няма да се
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Исканият от БСП вот на недоверие е лишен от основание и аргументи

Снимка Булфото

Исканият избор на съмнение от Българска социалистическа партия няма да се отрази на ръководството, счита вицепремиерът Валери Симеонов. Пред публицисти във Велико Търново той сподели, че желанието на Българска социалистическа партия за внасяне на избор на съмнение е натурален политически ход на всяка съпротива, само че уточни, че и този път искането е лишено от съображение, заяви Българска телеграфна агенция.

" Научих през вчерашния ден, че мотивът за желаната оставка ще бъде подаден след една седмица, а това е задоволително показателно за липсата на съществени причини ", означи той. Симеонов беше безапелационен, че желаният избор няма да се отрази на ръководството, тъй като липсват задоволително гласове за поддръжка.

Той разяснява като ненавременно и голословно настояването на оставката на Красимир Каракачанов. Според него не може да се приписват на министър на защитата, който е от една година на този пост, всичките неблагополучия, резултат от насъбрани и нерешени проблеми през последните 30 години.

На журналистически въпрос по какъв начин прави оценка българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, той уточни, че то е било доста положително и сполучливо, а в качеството си на хазаин за шестте месеца, България е разпространявала себе си като европейска страна, своите позиции и непоклатимост, както и предвижването на процеса за присъединение на Западните Балкани.

Във Велико Търново вицепремиерът приветства участниците в интернационална конференция " Спасяването на българските евреи - събития и персони ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР