снимка БулфотоИ утре времето остава дъждовно и облачно. Валежите ще

...
снимка БулфотоИ утре времето остава дъждовно и облачно. Валежите ще
Коментари Харесай

Утре си вземете чадър

снимка Булфото

И на следващия ден времето остава дъждовно и облачно. Валежите ще продължат и през нощта против събота. В доста региони от Централна България ще са обилни по количество. Вятърът ще е слаб, в Източна България - сдържан от североизток. Минималните температури ще са от 2-3° тук-там из високите полета на Западна България, където сутринта дъждът ще е подправен със сняг, до 14-15° по Южното Черноморие. Максималните ще са надлежно от 5-6° до 17-18°, предвижда дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология пред Българска телеграфна агенция.

 
Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните  температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, почти колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.
 
В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1500 метра - от сняг, в утринните часове в Западна България и на по-малка височина. Ще духа сдържан вятър, най-вече от изток, по най-високите елементи на Рила и Пирин – мощен от юг. Максималната температура на 1200 ще е към 6°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР