снимка: БулфотоИ днес има опасност от бури и градушки.Най-дъждовно ще

...
снимка: БулфотоИ днес има опасност от бури и градушки.Най-дъждовно ще
Коментари Харесай

Остава бедственото положение в няколко района след бурята

снимка: Булфото

И през днешния ден има заплаха от стихии и градушки.

Най-дъждовно ще бъде в Централна и Източна България.

Все още се откриват вредите в потърпевшите региони на страната след изобилните дъждове и бурите вчера. Вече стартира разчистването и възобновяване им след пороите.

Частично бедствено състояние е оповестено в Котел, в няколко села в община Антоново, както и в общините Горна и Долна Оряховица.

Градушка и ураганен вятър нанесоха вреди в област Велико Търново. Имаше селища в региона, които останаха без електрозахранване. За страдание, бурята лиши и човешки живот. 29-годишен мъж почина от токов удар в Златарица, написа novini.bg.

Спряно електроподаване, наводнеия и паднали дървета имаше и в Сливенско. От Областното пътно ръководство осведомиха за получени сигнали за паднали дървета и пречупени клони по пътищата от републиканската мрежа - в сектора сред сливенскито села Трапоклово и Горон Александрово.

 

Вчера в предиобедните часове проблеми с ел.захранването бяха получени от няколко обитаеми места в община Твърдица.

За през днешния ден е разгласен жълт код поради предстоящи интензивни дъждове и гръмотевични стихии в 14 области в страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР